https://www.youtube.com/watch?v=WZD-l79Zgn0&t=8s

Lligabosc Wedding Planner

Sóc la teva Wedding Planner

Lligabosc Wedding Planner és una empresa dedicada a l’organització de noces que ofereix un servei integral de planificació, gestió i supervisió personalitzada perquè en el vostre gran dia tot surti a la perfecció. Aquesta professional compta amb una àmplia experiència en el sector que avalen uns resultats que superaran les vostres expectatives.

Vull demanar cita a Lligabosc Wedding Planner

El nostre horari

  • De dilluns a divendres de 10:00 13:30 i de 17:00 a 20:00.
  • Dissabtes de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:00.
  • Agost, dissabtes tarda tancat.

Com treballem?

A través d’entrevistes personals i de treball compartirem correus, WhatsApps, documents compartits mitjançant Drive o Dropbox que siguin rellevants i establirem el timming de l’enllaç.

Preu

Desde 250€ fins a 2.500€. Vine a veure’ns i et farem un pressupost sense cap compromís.

Serveis

Cerimònia, localització, decoració, ambientació, coordinador de casament (assistència el dia del casament), altres (gestora de diferents espais alternatius per a la teva boda, amb tot el necessari inclòs).

Tipus de cerimònies

Religiosa, civil, simbòlica, al aire lliure, ecològica. Especialitzada en casaments en espais nous, únics i personals en tota la província de Lleida.

Antel·lació

El recomanable és que ens reunim en el moment que tinguis la data del casament. És el moment idoni per concertar cita.

Creativitat

Si voleu un casament creatiu, únic i 100% personalitzat, aquesta és l’empresa que esteu buscant. S’encarregarà de crear un casament adaptat a totes les vostres necessitats cuidant cada detall amb elegància i bon gust.

Més informació

Amb Lligabosc Wedding Planner tindreu la celebració que sempre heu imaginat perquè sabrà captar la vostra essència i escollirà cada proveïdor per dissenyar un casament a mida. Gaudireu del vostre dia més especial amb la tranquil·litat de saber que esteu en bones mans i de guardar un record màgic per a tota la vida.

Dades de contacte

Carrer Mossèn Cinto Verdaguer, 82, 25110 Alpicat, Lleida
619 545 666

Segueix-nos a les xarxes socials:

Fes realitat el teu somni

Registra't ara i en breu ens posarem en contacte amb tu per ajudar-te.

Altres parelles com vosaltres ens recomanen