Lloguers Bmb

Tu decideixes el lloc

BMB és una empresa especialitzada en el lloguer de material per a festes i esdeveniments. Per a casaments, ofereixen un servei adaptat a les vostres necessitats per cobrir tot el relacionat amb el mobiliari. Independentment de quin sigui el vostre pressupost, ells tindran una solució per al casament que esteu organitzant.

Vull demanar cita a Lloguers Bmb

El nostre horari

  • De dilluns a divendres de 9:00 13:00 i de 16:00 a 20:00.
  • Dissabtes amb cita prèvia.

Com treballem?

Anem a fer un treball en equip. Parlem! Descobrim junts allò que us defineix, per trobar les combinacions que transmetin la vostra personalitat i així poder crear un casament únic, amb un disseny exclusiu per a vosaltres, adaptant-nos al lloc escollit, als vostres gustos i pressupost.

Preu

Desde 1€. Vine a veure’ns i et farem un pressupost sense cap compromís.

Serveis

Lloguer de taules i cadires, lloguer de mobiliari, lloguer de parament, lloguer de vaixella, decoració, muntatge, organització de casaments i esdeveniments. Tot tipus de material per a realitzar un casament, des de la cerimònia fins a la festa final. Assessorament i decoració perquè el vostre casament sigui únic.

Productes

Altar, carpes, pèrgoles, taules, cadires, vaixella, coberteria, tarimes, il·luminació, mobles. Ampliem i renovem contínuament el nostre material.

Antel·lació

Un casament sempre és millor organitzar-lo amb temps. Recomanem contactar amb nosaltres a inicis de l’any del vostre casament per poder triar.

Events únics

Són el resultat d’un treball conjunt. És el muntatge final fet realitat. La combinació del nostre material, idees, i les vostres il·lusions. Nosaltres ens encarreguem de complir tot el que hem acordat, perquè us emocioni i gaudiu del vostre dia sense preocupacions.

Més informació

El seu equip sap que no hi ha dos casaments iguals. Per això, adapten el seu treball per facilitar el material i el muntatge d’acord a cada esdeveniment. Poden crear des del muntatge clàssic de noces fins ambients d’estil chill out.

Dades de contacte

C/ Mestral, 10 Polígon Campllong, 25600 Balaguer, Lleida
619 684 593

Segueix-nos a les xarxes socials:

Fes realitat el teu somni

Registra't ara i en breu ens posarem en contacte amb tu per ajudar-te.

Altres parelles com vosaltres ens recomanen