https://www.youtube.com/watch?v=uXwThXBDeXQ

Reinald Pomés

Especialistes en vídeo nupcial

Li encanta el seu treball i li encanta fer-ho bé. El secret? Disfrutar molt realitzant el vostre reportatge tenint en compte el privilegi de formar part del vostre dia, utilitzant recursos cinematogràfics i tecnología audiovisual sense precedents, aconseguint un treball meticulós, natural, personalitzat, elegant i emocionant. Cuida cada detall de principi a fi i el mateix dia gaudireu de l’espectacular Same Day Edit. Us entregarà un reportatge complet amb una presentació exclusiva digna de recordar tota la vida. “L’art més noble, és el de fer feliços als demés”.

Vull demanar cita a Reinald Pomés

El nostre horari

  • De dilluns a divendres de 10:00 13:30 i de 17:00 a 20:00.
  • Dissabtes de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:00.

Com treballem?

Les imatges parlen per si soles, a més els resultats es veuen el mateix dia davant de tots en el same day edit més complet del món segons el World Ginness Records, a més de diversos premis audiovisuals.

Preu

Desde 1.590€. Vine a veure’ns i et farem un pressupost sense cap compromís.

Serveis

Foto, vídeo, vídeo en alta definició, muntatge del vídeo el mateix dia, multicàmera, save the date, vídeo agraïment, tràiler del casament, preboda, postboda, Càmera lenta en format videomaton en directe – “cinemashow”, una increïble càmera lenta en directe durant la festa + el vídeo editat. Servei de dron cinematogràfic, grua, travelling…

Tècnica e Innovació

Cada any invertim en tecnologia per poder oferir als clients els últims avenços en reportatge social. Actualment fem: vol amb dron, pluja artificial, boira contrallum, càmera lenta …

Antel·lació

Entre 1 i 2 anys. En general es tanquen els mesos de juny i setembre amb 2 anys d’antelació. Encara que sempre hi ha alguna data lliure. Recomano contactar el més aviat possible.

Materials

3 Sony ff 4k, 1 Sony super slowmotion, 2 dron professionals, estabilitzadors, carrils, grues, il·luminació artificial, material per a efectes especials, enregistrament so extern, Apple.

Pack Boda

Reportatge complet tot el dia i durada entre 30-40 min, Espectacular Same Day Edit de 10 min., Ajudant producció, Dron Professional, Cinema, Lliurament en caixes de metacrilat imprès i 3 còpies més originals.

Dades de contacte

C/ Teuleria, 21-A, 25430 – Juneda (Lleida)
609 411 141

Segueix-nos a les xarxes socials:

Fes realitat el teu somni

Registra't ara i en breu ens posarem en contacte amb tu per ajudar-te.

Altres parelles com vosaltres ens recomanen